Een mooie racefiets in Rotterdam gekocht

racefiets Rotterdam

Mijn man heeft vorige week een bijzonder mooie racefiets in Rotterdam gekocht. Deze heeft hij bij Berkenpeis Tweewielers gehaald. Deze winkel heeft een bijzonder groot assortiment met verschillende modellen. Van bijzonder sportief tot mama rijwielen. Voor iedereen hebben zij hier wel wat te koop, keuze genoeg. Samen met mijn man zijn wij vorige week naar deze winkel gegaan en hebben onze ogen uitgekeken. Een zeer vriendelijke medewerker heeft ons bijzonder goed geholpen. Mijn man was al een tijd op zoek naar een model waar hij lekker op kan racen. Het liefst een model met een zo licht mogelijk frame.  racefiets Rotterdam

Geweldig exemplaar

Helemaal tevreden gingen wij vorige week weer de winkel uit, Mijn man was helemaal in zijn nopjes nu hij hier een mooie racefiets in Rotterdam had gekocht. Mocht jij ook op zoek zijn naar een mooi rijwiel, dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Berkenpeis Tweewielers. Ook voor kindermodellen kan je hier goed terecht. Omdat ik samen met mijn man naar deze winkel ben gegaan heb ik voor mij ook een leuke model zien staan. Een elektrisch rijwiel, precies die ik graag wilde hebben. Zo zijn wij beiden zeer tevreden en fietsen er dagelijks heel wat kilometers af.