Heel Nederland op de fiets

Profibike

Nederland is zoals iedereen weet een echt fietsland, de kinderen naar school brengen, naar het werk, de boodschappen doen, het gebeurd allemaal op de fiets. Tegenwoordig is de elektrische fiets helemaal in, alle soorten en maten fietsen voor iedereen. Of je nu een fietser bent die alleen voor de ontspanning fietst, of iedere dag ermee naar het werk gaat. Profibike heeft voor elke gebruiker de juiste fiets, maar ook gewone fietsen heb je meer dan voldoende in het assortiment. Neem bijvoorbeeld de vouwfiets die je eenvoudig mee kunt nemen in het openbaar vervoer. 

Profibike

Voor iedereen een geschikte fiets

Waar je een fiets ook voor gebruikt, je vindt bij Profibike altijd een passende fiets. Breng je iedere dag de kinderen naar school, dan is een transportfiets een zeer geschikte fiets. Met een stadsfiets kunnen de wat oudere kinderen, veilig en helemaal alleen op de fiets naar school toe. De fietsen zijn niet alleen online te bestellen, wil je de fietsen eerst zien dan kan dat ook in een winkel. Ook voor informatie kun je in de winkels terecht, twijfel je welke fiets je moet nemen dan staan de medewerkers klaar om je van goed advies te voorzien.

Gemak met de elektrische fiets

Heb je last van je gewrichten of wil je gewoon jezelf niet teveel inspannen, dan komt een elektrische fiets goed van pas. Elk model normale fiets, wordt ook verkocht in een elektrisch model. Fietste je altijd op een transportfiets of een vouwfiets, dan zijn deze fietsen ook te koop in een elektrische uitvoering. Op deze manier weet je zeker dat je weer comfortabel fietst, alleen nu zonder jezelf veel in te spannen. Maar gebruik je de fiets om in het weekend lekker te toeren, dan vind je bij Profibike ook meer dan voldoende andere fietsen om eropuit te trekken.