Voordelig vrij in het verkeer

Spyder Wheelz prijs

Een elektrische chopper heeft al als voordeel dat je nooit meer hoeft te tanken, geen vieze uitlaatgassen meer van de benzine. Het gemak waarmee je op de chopper rijdt kun je met geen enkel vervoermiddel, geen helm en je rijdt lekker door het drukke verkeer heen naar je bestemming toe. Sportieve uitstraling die je voor een deel zelf kunt bepalen met de kleur, en voor de Spyder Wheelz prijs hoef je het niet te laten. Het standaard model en de luxe Black Edition zijn zeer betaalbaar.

Veel features

Wanneer je denkt dat je met de chopper een eenvoudig exemplaar hebt dan heb je het mis, de vele luxe features vind je op geen enkele andere scooter of chopper. Een luxe display waarop je alles af kunt lezen, de stand van de batterij, of de verlichting aan is of wanneer er problemen zijn. De Spyder Wheelz prijs is een vaste prijs, inclusief al deze extra’s. Bij de Black Edition is het zelfs mogelijk om te kiezen welke kleur bepaalde onderdelen moeten worden, op deze manier heb je echt een eigen chopper.

Spyder Wheelz prijs

Kwaliteit en vrijheid

Een Spyder Wheelz prijs is niet alleen voor de chopper, ook koop je er een stukje vrijheid mee. Wat is er nu leuker om met je vrienden een mooie tocht te maken, de zon op je gezicht en genieten van de prachtige natuur. Omdat je geen helm op hoeft profiteer je maximaal van een ritje op de chopper, zo heeft de de elektrische chopper een aantal voordelen voor iedereen. Jong en oud kan op het stoere model rijden.