Voor mooie auto’s, ga je naar occasions Bussum

Wanneer je op zoek bent naar een mooie tweedehands auto dan kan ik je adviseren om eens naar occasions Bussum te gaan. Hier heb ik voor een paar weken terug ook mijn nieuwe auto gekocht. De grootste reden is dat ik hier mijn auto heb gekocht is dat occasions Bussum een zeer betrouwbaar bedrijf is en waar je kwalitatief goede auto’s tegen een zeer aantrekkelijke prijs kan kopen. Natuurlijk heb ik dit van mensen gehoord die al jaren vaste klant zijn bij deze garage. Ook mijn zus heeft hier voor een paar jaar geleden een zeer mooie auto, met nieuwe apk, gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Mijn nieuwe auto ziet er heel mooi uit, maar het belangrijkste is dat deze auto ook bijzonder lekker rijdt. occasions Bussum

Inruil oude auto mogelijk

Mijn oude auto heb ik in kunnen ruilen bij deze garage en hiervoor heb ik nog een leuke prijs gekregen welke ik voor de aankoop van mijn nieuwe auto kon gebruiken. Had ik mijn oude auto naar de sloop moeten brengen dan had ik hiervoor moeten betalen, daarom was inruil een zeer goede optie. Ook het op naam zetten van mijn nieuwe auto en het afmelden van mijn oude auto waren bij deze garage geen probleem. Al met al genoeg redenen om een occasion hier bij dit garagebedrijf in Bussum te gaan kopen.  Omdat alle auto’s worden voorzien van een nieuwe apk en onderhoudsbeurt is het mogelijk om dezelfde dag nog met je nieuwe auto naar huis te rijden. occasions Bussum