De Delftse taxicentrale: voor als je in omgeving Delft taxi zoekt

Delft taxi

In Delft taxi nodig? De Delftse taxicentrale is al jaren werkzaam in heel Nederland en staat bekend om hun kwaliteit en goede service. DT Centrale levert diensten vanuit omgeving Delft en Den Haag, Rotterdam, Pijnacker en nog veel meer plaatsen in Nederland. Vanuit deze locaties en meer brengt deze taxi vervoersdienst je naar alle bestemmingen in Nederland, België en Duitsland. Jij hebt het voor het zeggen met deze taxidienst.

Luxe auto

Reizen met comfort met de Delft taxi

De taxi’s van de Delftse taxicentrale zijn voorzien van luxe taxi’s. Naast standaard taxi’s is er ook de mogelijkheid om luxe meerpersoons taxi’s te boeken. De taxicentrale heeft vier- en vijf persoons taxi’s maar je kunt er ook een luxe taxibusje boeken om nog meer personen te vervoeren. Afhankelijk van jouw wensen, zijn er meerdere wagens per reis inzetbaar. In de Delftse taxicentrale kun je pinnen. Dat is wel zo veilig. Ook is het mogelijk om via Visa, Mastercard of American Express te betalen.

Reserveren

Reserveren en vragen

Als je meteen een taxi nodig hebt, kun je meteen bellen om een taxi te bestellen, maar online reserveren is ook mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten en de gewenste bestemming laten weten. DT Centrale regelt dan de rest en voor je het weet ben je onderweg naar jouw droombestemming. Ook kun je de Delftse Taxi Centrale mailen via info@dtcentrale.nl voor vragen of opmerkingen.

Vervoer naar de luchthaven

Reizen heeft al genoeg ongemakken, zoals het meeslepen van al je bagage. DT Centrale maakt het graag lichter en leuker voor haar passagiers. Bij DT Centrale kun je gerust zijn dat je zonder stress en met je reiskoffers en – spullen bij de luchthaven aankomt. Zo begin je je reis met comfort en kun je heerlijk aan je vakantie beginnen. DT Centrale zet je met gemak en comfort af bij de Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse luchthavens. Van Schiphol tot Parijs, je zegt het maar.