Veel service bij schadeherstel

Schadeherstel

Als je als automobilist weleens te maken hebt gehad met schade door een ongeluk, een klapband of door een ander pechgeval, heb je ongetwijfeld gemerkt dat je als slachtoffer behoorlijk in de watten wordt gelegd. Zodra je je pechgeval hebt gemeld bij de verzekering en een afspraak hebt gemaakt voor het schadeherstel hoef je zelf eigenlijk niets meer te doen. Het bedrijf dat het schadeherstel doet regelt alles in overleg met de verzekeringsmaatschappij. Voor jou als klant is dat prettig. Maar ook niet meer dan logisch, want dat was nou juist de reden waarom je een verzekering hebt afgesloten.

Schadeherstel

Ontzorgen staat centraal

Bij AAS Schadeherstel heeft men een duidelijke visie op de wijze waarop service wordt verleend. AAS Schadeherstel is een coöperatie waar 87 schadeherstelbedrijven bij zijn aangesloten. Al deze bedrijven werken onder de paraplu van AAS Schadeherstel en hanteren dezelfde voorwaarden. Dat betekent dat je als cliënt met schade aan zijn vervoermiddel gebruik kunt maken van een haal- en breng service. Je hoeft dus niet met het openbaar vervoer van en naar jouw vestiging van AAS Schadeherstel. Ook kun je soms op kosten van de verzekeraar vervangend vervoer krijgen, maar dat hangt van jouw polis af.

Schadeherstel

Auto na schadeherstel zo goed als nieuw

Als je auto schade heeft en gerepareerd moet worden kun je niet voorkomen dat de auto vuil is. Tijdens het schadeherstel wordt de auto vaak nog smeriger, soms doordat er delen uit het interieur moeten worden verwijderd om de reparatie te kunnen uitvoeren. Het schadeherstelbedrijf weet dat en doet er daarom alles aan om je auto na het herstel weer in topconditie bij je af te leveren. Dat betekent niet alleen dat de auto technisch weer helemaal in orde is en aan alle veiligheidseisen voldoet, maar ook dat je auto grondig wordt gereinigd.