Tip voor familiedag: boot huren Biesbosch

jachthaven WestergrootElk jaar houden wij binnen ons gezin een familiedag. Dit doen we dan met alle oom, tantes, neefjes en nichtjes. Elk jaar wordt er een “commissie” opgericht dat uit drie mensen bestaat die alles moeten regelen. Wij noemen dit altijd wel zo, echter stelt het niet zoveel voor. We komen dan gewoon samen en houden een brainstormsessie. Hieruit komen vaak de leukste ideeën. Wanneer we er dan een paar geselecteerd hebben, gaan we kijken welke van deze opties het meest haalbaar zijn. Zodoende kwamen wij terecht om een boottocht te organiseren. Hiervoor moest er natuurlijk wel een boot gehuurd worden. Dit was dan ook mijn taak, dus ging ik online zoeken. Na enig speurwerk kwam ik terecht bij boot huren Biesbosch. Omdat jullie wellicht ook zoiets willen organiseren, deel ik dit met jullie. 

boot huren Biesbosch

We verheugen ons hier enorm op

Dit was dan ook de eerste keer dat ik iets moest regelen voor de familiedag. Vandaar dat ik dan ook alles tot in de puntjes wilde verzorgen. Hiervoor nam ik meerdere malen contact op via bootverhuur-dordrecht.nl. Dit om alle wensen duidelijk in kaart te brengen. Ik moet zeggen dat de medewerkers van boot huren Biesbosch zeer vriendelijk waren. Je kon merken dat zij hier zeer klantvriendelijk zijn. 

jachthavenHet boeken was hier dan ook zeer eenvoudig. Ik heb uiteindelijk een boot gekozen waar we met zijn alle makkelijk op kunnen. Qua ruimte zal er in ieder geval geen gebrek zijn. Lijkt dit iets voor jou? Dan moet je maar eens contact opnemen. Zij zorgen dan voor de rest.