Shortlease auto huren

shortlease

Wat is shortlease en hoe gaat dit in zijn werk. Daarop kan ik je een antwoord geven. Normaal is een lease traject minimaal een jaar, eerder kan je een contract niet opzeggen. Echter is er met dit contract de mogelijkheid om voor een kortere periode aan personen auto of zelfs een bedrijfswagen te huren. Het is mogelijk om een auto al na één maand in te kunnen leveren. Het contract is dan elke dag opzegbaar en dat is dan wel zo prettig. Je zit nergens aan vast en dat maakt het juist zo interessant om hier een, tijdelijke auto of bedrijf bus te gaan huren.

shortlease

Via INQAR HuurMij een shortlease contract afsluiten

Veel bedrijven hebben inmiddels hun weg naar INQAR HuurMij gevonden. Vooral bedrijven die vaak tijdelijk vervoer nodig hebben, is dit een geweldige uitkomst. Je zit niet aan een lang contract en dus niet aan onnodige kosten die gemaakt worden. Ook is het prettig om te weten dat je na één maand al een contract kan opzeggen, of een andere auto kan aanschaffen.

Niet alleen is het contract die je hier kan afsluiten erg interessant, ook het aanbod verschillende wagens zijn hier bijzonder groot. Het is zeker de moeite waard om een kijkje op deze site te gaan nemen, wanneer je van plan bent om een auto of bedrijf bus te gaan huren.