Scootmobiel Vitaal een geweldige manier van vervoer

Heeft u er ooit bij stil gestaan als u op latere leeftijd niet goed ter been meer bent over te gaan op het vervoer van een Scootmobiel Vitaal? Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf daar ook nooit mee bezig ben geweest, daar ben ik nog te jong voor dacht ik altijd. Maar ook op jongere leeftijd kan het zo zijn dat je niet meer goed ter been bent. Dat is me nu wel duidelijk sinds een goede vriend van me een tijd geleden een ernstig ongeluk heeft gehad. Hij was totaal verlamd, maar door goede therapie is een groot deel van zijn lichaam weer volledig hersteld. Alleen zijn benen willen soms niet meer meewerken, hierdoor kan hij geen langen afstanden meer lopen. Hoe erg hij zijn best ook heeft gedaan, het lukt hem niet om weer goed te kunnen lopen. Achteraf kan je zeggen dat hij blij mag zeggen dat hij het nog na kan vertellen, maar voor iemand die altijd gezond was is dit een moeilijk iets om te kunnen verwerken. Doordat hij geen auto meer kan rijden heeft hij via Scootmobiel Vitaal een afspraak gemaakt om een adviseur langs te laten komen voor een demonstratie, en tevens te kijken of dit wel iets voor mijn vriend is.  solution_s4

Helemaal happy

Sinds mijn vriend in het bezit is van een scootmobiel is hij ook weer te vinden op het voetbalveld, iets wat hij voor het ongeluk altijd graag deed. Tegenwoordig is hij een van de grote supporters die aan de zijlijn staan te juichen. solution_4wd_40