Leuke scooter kopen Haarlem

Tegenwoordig lijkt het wel dat iedereen een scooter wilt kopen. Ook ik ben van plan om een scooter te gaan kopen, hiervoor ga ik naar scooter kopen Haarlem. Bij deze winkel ook wel de ScooterLoods genoemd kan je de mooiste scooters vinden, van de bekende merken waaronder:

  • Vespa
  • Derbi
  • Honda
  • Sym

Natuurlijk zijn er hier bij de ScooterLoods nog veel merken te vinden, maar dat zijn er teveel om op te noemen. Bij deze scooterwinkel weet ik wel dat de service supergoed is en dat er ook de mogelijkheid is om een occasion te kopen.  Deze occasions zijn eerst door de vakkundige monteurs nagekeken voordat deze in de verkoop komen, daarom wil ik alleen maar hier een scooter kopen in Haarlem. 

scooter kopen Haarlem

Een nieuwe scooter

Ik wist niet dat het zo moeilijk is om een scooter uit te zoeken, vooral wanneer je uit zeer veel scooters de keuze hebt. Gelukkig heeft de winkelier mij enorm geholpen met het maken van een definitieve keuze. Hij heeft hier vooral op gelet waarvoor ik de scooter ging gebruiken. Ging ik deze gebruiken voor woon-werkverkeer of puur voor de hobby. Natuurlijk speelde de prijs voor de aanschaf van een scooter ook mee, maar ik moet zeggen dat je bij de ScooterLoods tegen zeer aantrekkelijke prijzen de leukste scooters kan kopen.

Het heeft even geduurd voordat ik definitief de keuze uit een scooter had gemaakt. Het is een mooie rode Honda geworden, wel een occasion, maar dat zie je er niet aan af. Deze scooter is voorzien van een mooi koffer achteraf, makkelijk wanneer ik ermee naar mijn werk wil gaan. scooter kopen Haarlem