Kosten scootmobiel

Bent u op zoek naar een scootmobiel? Dan bent u bij Fast & Furious scooters aan het juiste adres! Gespecialiseerd in gemotoriseerde voertuigen bieden wij de nieuwste soorten scootmobielen aan tegen een betaalbare prijs. Een scootmobiel is een voertuig met 3 of 4 wielen, speciaal geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn, of een beperking hebben. Bij lichamelijke klachten, minder valide of invalide mensen is een scootmobiel dé uitkomst. Zo kan u toch eenvoudig verplaatsen zonder dat u afhankelijk bent van de mensen om u heen. Is een scootmobiel kopen iets voor u? Bekijk dan snel ons aanbod online, of kom langs bij onze fysieke winkel!

Fast & Furious: Ieder zijn eigen scootmobiel

Deze voertuigen staan bekend onder meerdere namen, zoals gehandicaptenvoertuigen, elektische driewielers of elektrische vierwielers. Iedereen mag gebruik maken van zo’n voertuig, en hoeft u er dus niet voor gediagnosticeerd zijn! U kan ze gewoon kopen, hoe u ze wil!

Welke voertuigen zijn geschikt voor u? Als eerst is het handig om onze scootmobielen in te delen in verschillende categorieën:

  • Driewiel 
  • Vierwiel
  • Gesloten

Natuurlijk zit er een verschil tussen de invalidenvoertuigen met 3 wielen tegenover die met 4 wielen. Maar wat zijn deze verschillen nou? En welke is beter voor u geschikt? 

Deze elektrische voertuigen met 4 wielen zijn meer geschikt voor mensen die veel in een woonwijk rond moeten rijden. Het 4e wiel zorgt voor meer stabiliteit, als u bijvoorbeeld een stoeprand moet oprijden of door een kuil rijd. Bij een vlakke weg zijn de 4 wiel en de 3 wiel echter even stabiel.

Daarentegen hebben onze scootmobielen met 3 wielen een kleinere draaicirkel, en zijn hierdoor gemakkelijker wendbaar. Dit is beter geschikt voor smalle straatjes. Daarnaast zijn scootmobielen met 3 wielen over het algemeen iets sneller. Ze hebben grotere wielen, waardoor een hogere snelheid veiliger is. 

Driewielers bieden over het algemeen het meeste comfort, door de langere veerweg. Daarnaast zijn die wielen ook groter, en dit zorgt voor minder tillen op de weg. Dit is echter vooral merkbaar als u harder gaat rijden.

Gesloten scootmobielen zijn invalide voertuigen waar u in een soort auto zit, afgedekt van de regen en buitenlucht. Deze zijn alleen verkrijgbaar met 3 wielen. 

Wat zijn de kosten scootmobiel?

Bent u benieuwd naar de gemiddelde kosten scootmobiel? Dit varieert natuurlijk heel erg per model. U kan vaak uw eigen scootmobiel samenstellen. Zo kan u kiezen van een van de extra opties, zoals bijvoorbeeld een comfort stoel voor mensen met een slechte rug. Ook is bijvoorbeeld een GPS tacker of een achterdrager een optie. 

Een scootmobiel kost gemiddeld 1500 euro. Deze voertuigen worden rijklaar gemaakt en ingesteld tot uw comfort. Gemakkelijk online een scootmobiel bestellen kan bij Fast & Furious. Wij bezorgen uw scootmobiel direct naar uw huis, en eventuele aanpassingen zijn geen probleem. 

Bent u niet zo van het online winkelen? Dan kan u gerust langskomen bij een van onze winkels. Daar kan u een groot aanbod van onze modellen bekijken en uittesten. U kan alle extra opties zelf selecteren. Bekijk nu snel onze website, en zie wat wij nog meer voor u kunnen betekenen!