Jan Wuts een autogarage in Weert

Ben je op zoek naar een betrouwbare autogarage Weert, dan moet je beslist eens naar Jan Wuts gaan. Dit is een erkende Toyota dealer, maar dat wil niet zeggen dat andere merken hier niet welkom zijn. Voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en zelfs voor de APK ben je hier aan het juiste adres. De APK is hier zelfs  all inclusive, de aanmelding of emissietest vallen dan ook onder het totaal bedrag van €19.95. Mocht het zo zijn dat je door een aanrijding veel schade hebt, dan helpen de medewerkers van dit bedrijf je ook nog met de afhandeling van de verzekeringsmaatschappij.  

Betrouwbaar bedrijf

Vanaf het moment dat ik met mijn wagen naar deze autogarage in Weert ben gegaan, voelt het zeer vertrouwd aan. Wanneer je een afspraak hier wilt maken hoef je er niet speciaal voor thuis te zijn. Je kan het op elk moment van de dag en overal waar internet is online een afspraak maken. Meteen kan je dan zien of de datum en tijd van jouw afspraak ook een plekje vrij is bij dit bedrijf. 

Voor mij is één ding zeker en dat is dat ik nooit meer naar een ander bedrijf wil gaan, dan alleen maar naar Jan Wuts. De medewerkers zij hier zeer vriendelijk en bijzonder vakkundig en waar vind je dit tegenwoordig nog?