Het beste sportstuur dat er bestaat!

Wanneer u op zoek bent naar een goed sportstuur voor tijdens uw rally of een ander evenement dan bent u bij QSP Products aan het juiste adres! Hier hebben ze een zeer ruim aanbod aan vele verschillende sportsturen. Door het ruime assortiment zit en voor iedereen wel een geschikt sportstuur tussen.

Sportstuur bij QSP Products

Vooral bij competitie wedstrijden die u met uw auto rijdt, wordt een sportstuur toegepast. Dit zorgt ervoor dat u net iets meer grip en feeling heeft in de auto. De sturen zorgen ervoor dat u de best mogelijke prestaties kunt behalen en de beste stuurkunsten kunt doen. Naast wedstrijd doeleinden worden de sportsturen uiteraard ook gebruikt voor een trackday, off-road evenement, puzzelritten toertochten en dagelijkse auto’s

Verschillende modellen sportsturen

Er zijn vele verschillende modellen sportsturen verkrijgbaar in het assortiment. Bij QSP Products hebben ze bijvoorbeeld een stuur van kunstleder. Deze heeft zeer goede grip en is slijtvaster dan het suède materiaal. Toch wordt er tijdens een rally- of circuitauto vaak gebruik gemaakt van een suede sportstuur. Bij veel rally en race evenementen wordt het verplicht om handschoenen te dragen. Daarnaast rijd je op hoge snelheid. Combinatie van alles, zorgt voor een perfecte grip op het stuur.

Inbouw van een sportstuur

In veel gevallen kunt u niet meer rijden met een airbag. Deze kan namelijk niet in het sportstuur. Als deze er nog in zit, dan dient deze altijd gedemonteerd te worden. Het is daarom belangrijk dat u dit bekijkt of weet voordat u een sportstuur komt.