Caravan wasstraat die geschikt is voor je voertuig

Caravan net uit de caravan wasstraat

Een goede caravan wasstraat

Wasstraten zijn er in Nederland in overvloed. Google op wasstraten en je ziet meteen een waslijst aan wasstraten bij jouw in de buurt. Een goede caravan wasstraat vinden is een heel ander verhaal. Door de grootte van caravans zijn niet alle wasstraten even geschikt voor zulke voertuigen. Daarnaast is een camper voort laten trekken ook niet altijd een goed idee. Het is daarom een goed idee om voor een roll over wasstraat te kiezen. Hier kun je je caravan neerzetten en rollen de schoonmaak rollers over je voertuig heen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen door gebruik van de trekhaak.

Grootte van de car cleaning

Niet elke plek voor reiniging van voertuigen is groot genoeg voor caravans. Daardoor is het verstandig om te zoeken op een wasstraat die groot genoeg is om caravans te wassen. Woon je toevallig in de buurt van Apeldoorn? Dan is Winston’s car cleaning een geschikte caravan wasstraat voor jou caravan. Door de roll over die een hoogte aankan tot en met 2,70 meter is deze geschikt voor bijna alle voertuigen. Mocht het toch niet passen? Dan is er altijd de optie om je voertuig met de handwas te laten schoonmaken.

Caravan

Bouw van caravans

Door de bouw van caravans, en het gebrek aan stuurmogelijkheden, is een roll over carwash verreweg het meest geschikt. Omdat deze over je voertuig heen gaat en het voertuig stil blijft staan, heb je geen last van het ontbreken van stuurmogelijkheden. In een wasstraat waarin een voertuig wordt voortgetrokken wil dit nog wel eens een probleem zijn.

Kortom

Onthou dat een geschikte caravan wasstraat voldoende hoogte aankan. Hou er daarbij rekening mee dat een roll over wasstraat voor de minste problemen zorgt. De meeste wasstraten waarin het voertuig wordt voortgetrokken zullen je ook vragen om te kiezen voor handwas. Vaak is dit meer werk dan nodig, en zorgt de keuze voor een roll over wasstraat dus ook voor het voordeligste alternatief. Heb je wel schade, dan helpt deze pagina je bij een goede oplossing.