Een e-chopper rijden, een nieuwe vorm van mobiliteit

logo-e-chopperhuren.nl

Droom je ervan vrij te zijn om te reizen, om je vrienden te bezoeken en naar je werk te reizen zonder de lopende kosten van brandstof en belasting? Wil je in stijl cruisen, wetende dat je helpt het milieu schoon en vrij van verontreinigende stoffen te houden?

Al eens aan e-chopper rijden gedacht? Deze super, kosteneffectieve en moderne elektrische bromfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Bekijk de elektrische bromfietsgids voor een vergelijking van de aangeboden elektrische choppers.

e-chopper rijden

Waarom een ​​elektrische scooter kopen of huren

De regering heeft onlangs aangekondigd dat ze een volledig verbod op alle CO2-uitstootende voertuigen zullen invoeren en dat betekent ook bromfietsen. Onze elektrische bromfietsen zijn daarom een ​​geweldige optie voor diegenen die nog steeds de flexibiliteit van woon-werkverkeer willen zonder op het openbaar vervoer te moeten vertrouwen.

Onze elektrische bromfietsen ideaal voor het suizen door de stad, of een ritje door het platteland maken als ontspanning zonder de natuur te belasten met uitlaatgassen. E-chopper rijden houdt wel in dat een rijbewijs en verzekering verplicht is, net zoals het dragen van een helm.

e-chopper

 Brede selectie van elektrische motoren

De voordelen van een elektrische motor zijn eindeloos, vooral wanneer je kunt genieten van het beschikbare vermogen van sommige modellen met snelheden tot 75 km / u. Je kunt genieten van een motor die nul uitstoot produceert, waardoor ze 100% veilig zijn voor het milieu.

Ze zijn ook ongelooflijk goedkoop om te gebruiken, omdat elektriciteit zoveel goedkoper is dan brandstof. Omdat ze emissievrij zijn, zijn ze ook vrijgesteld van motorrijtuigen en worden de ultra lage emissiezone-heffingen vermeden . Voeg daarbij het feit dat vrijwel elk stopcontact kan worden gebruikt om ze op te laden en het is moeilijk te begrijpen waarom iedereen niet op een elektrische motor rijdt!