Een compleet pakket Code 95 Nascholing!

Code 95 Nascholing

Jij wilt toch ook goede Code 95 nascholing voor jouw chauffeurs! Ik heb al jarenlang een goedlopend transport bedrijf. Wij vervoeren allerlei goederen door heel Europa heen. Momenteel heb ik ongeveer 50 chauffeurs bij mij in dienst. Deze chauffeurs zijn allen goed geschoold mede door de rij-instructeurs van Verkeersschool Wesseldijk waar ik al jarenlang  mee samenwerk. Als mijn medewerkers bij mij beginnen met werken moeten zij verplicht hier een cursus volgen. Dit om vaak de vaardigheden van diegene op te frissen en indien nodig te verbeteren. Dit werk laat ik graag door de instructeurs van hun doen omdat ik weet wat hun kwaliteiten zijn. Ze werken altijd hard, kunnen de boodschap juist overbrengen en hebben inzicht in de vaardigheden van de chauffeurs. Sinds kort bieden zij ook een nascholings pakket aan om de kennis van mijn werknemers om de vijf jaar op te frissen!

Code 95 Nascholing

Heel pakket!

De organisatie biedt een geheel pakket aan van Code 95 nascholing. Perfect want zo hoef ik mezelf niet meer druk te maken wat mijn werknemers nodig hebben. Daarnaast heeft het bedrijf een handig online systeem zodat ik een overzicht heb van de status van al mijn medewerkers. Zo kan ik nu bijvoorbeeld direct zien wanneer mijn chauffeurs weer de cursus moeten volgen of juist wat de status is van diegene. Voor de mogelijkheden kan je altijd de website van het bedrijf bezoeken of telefonisch contact opnemen. Twijfel dus niet langer en neem vandaag nog contact met hen op! Want jij wilt toch ook het beste voor jou werknemers!