Een betrouwbare autogarage nabij Lelystad

Sinds ik een eigen wagen heb, ben ik ook op zoek gegaan naar een autogarage Lelystad. En meteen had ik deze al gevonden, kan ook niet anders na alle goede recensies die ik over dit bedrijf had gehoord. Zelf mensen uit mijn familie en kennissenkring gaan hierheen met hun voertuig. Vaak hoor je over bepaalde bedrijven die een slaatje proberen uit te slaan op de rekening die achteraf betaald moet worden. Maar King Autoservice spreekt vooraf met je door wat er allemaal aan de wagen moet gebeuren en wat ongeveer de kosten gaan worden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.  

Ook voor de jaarlijkse keuring aan het juiste adres

Moet je wagen eerdaags gekeurd worden, dan ben je hier bij autogarage Lelystad aan het juiste adres. Snel en vakkundig wordt je voertuig gecontroleerd en mocht er toch iets te vinden zijn wat gemaakt moet worden dan wordt dat eerst met jou overlegd. 

Voor een week terug merkte ik dat er een koplamp stuk was. Wat ik ook probeerde het lukte mij niet om deze te vervangen, dus maar even langs de garage gereden. Meteen werd ik hier geholpen door een vriendelijke monteur en binnen tien minuten zat er al een nieuwe lamp in, geweldige service dus.