Drie redenen om Volvo occasions te rijden

Volvo occasions

Volvo: één van de populairste automerken ter wereld. Volvo occasions zie je overal voorbij komen, van Nederland tot de Verenigde Staten en van gezinnen tot pensionados. Volvo is een veel gereden merk en dat is niet gek. Een Volvo rijden heeft namelijk een aantal grote voordelen:

  • Volvo’s staan bekend als veilige auto’s
  • Volvo’s zijn mooi: esthetisch vallen ze goed in de smaak
  • Volvo’s zijn stevig en daardoor ook tweedehands nog zeer betrouwbaar

Volvo is veilig

Volvo occasions

Volvo staat al sinds jaar en dag bekend als een veilig automerk. Sterker nog, sinds de oprichting 90 jaar geleden stond veiligheid al voorop in ontwerp, zegt het bedrijf. Dankzij dit uitgangspunt schijnt het dat Volvo al meerdere mensenlevens in het verkeer heeft gered. 

Dankzij de zeer degelijke veiligheidscontroles op Volvo zijn ook de Volvo occasions en oudere modellen erg veilig. Het is dan ook niet voor niks een van de meest populaire auto’s voor gezinnen.

Volvo is esthetisch uniek

Een gezinsauto saai en suf? Nee hoor, Volvo bewijst dat een praktische en veilige auto ook prima mooi kan zijn. Natuurlijk zijn het geen race auto’s: Volvo is niet gemaakt om op te vallen. Maar voor een degelijke gezinsauto ziet de Volvo er wel goed uit. Smaken verschillen, uiteraard, maar Volvo is en blijft geliefd. 

Volvo occasions

Volvo’s zijn stevig en duurzaam

Auto’s slijten en gaan stuk, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar sommige automerken zijn nu eenmaal iets steviger en kunnen meer hebben. Volvo maakt stevige wagens en heeft daardoor een aantal modellen van twintig jaar geleden nog steeds veel op de weg rijden.