Autorijschool Arnhem de beste rijschool van Arnhem!

Ben je opzoek naar een goede rijschool in Arnhem of in de omgeving ? Autorijschool Arnhem is dan de ideale rijschool voor jou. Met autorijschool Arnhem haal jij jouw rijbewijs binnen no time. Cees Vendrik is een ervaren rij instructeur en past zijn rijlessen aan jouw tempo aan. Als je het autorijden snel onder knie hebt en duidelijk overzicht hebt over het verkeer op de weg, dan zul je minder rijlessen nodig hebben om te slagen voor je rijexamen. Elke leerling van ons slaagt binnen de voor hem snelst mogelijke termijn. Je lest met je vaste gediplomeerde instructeur op een tijdstip en dag die passen bij jouw agenda. Bij autorijschool doen we er alles aan om ervoor te zorgen jij je rijbewijs haalt.

Onze voordelige tarieven

Ben je nieuwsgierig geworden naar het behalen van je rijbewijs bij Autorijschool Arnhem ? Wij kunnen ons voorstellen dat je natuurlijk eerst wilt weten wat je voor onze lessen betaald.

Wij hebben sinds januari 2014 nieuwe en voordelige tarieven voor het halen van jouw rijbewijs. Een intake les kost jou nu bijvoorbeeld nog maar € 46,00, oftewel 1,5 uur rijden voor de prijs van 1. Bij afname van een lespakket vervallen de kosten van jouw intake. Het is ook mogelijk om jouw rijbewijs in termijnen te betalen.