Autobekleding reparatie

Autobekleding reparatie

Autobekleding reparatie is mogelijk via Dr.Vinyl. Al meer dan 40 jaar heeft dit bedrijf ervaring op dit gebied. Zowel de bekleding van de stoelen, de achterbank en zelfs van het portier, daar draaien de medewerkers van dit bedrijf hun handen niet voor om. Zeer professioneel wordt deze schade netjes gemaakt. De schade is niet meer te zien en dat scheelt veel geld, wanneer je een andere stoel of bekleding moet aanschaffen.

Wat helemaal geweldig is aan dit herstel bedrijf,. is dat zij ook op locatie een reparatie kunnen uitvoeren. Je hoeft hiervoor niet extra een vrije dag te nemen, of onnodig te moeten wachten daar binnen het bedrijf.

Autobekleding reparatie

Zeer goede Autobekleding reparatie

Nadat wij met een stel vrienden een weekend waren weg geweest, kwam ik erachter dat de bekleding achter in de auto beschadigd was. Bij navraag bleek niemand dit hebben gedaan. Omdat ik erg zuinig op mijn auto ben, was ik best wel kwaad en wilde dit meteen laten maken. Een afspraak bij Dr. Vinyl was het vervolg en deze heeft zeer mooi het gat in deze bekleding kunnen maken.

Niet alleen voor de bekleding in de auto ben je hier aan het juiste adres. Ook voor herstel aan de gevel van een woning of een bedrijf, kan je dit bedrijf inschakelen. Op hun website lees je waarvoor je dit bedrijf nog meer kan inschakelen. Zeker de moeite waard om hier een kijkje te gaan nemen.