2todrive in Den Haag

Wil je 2todrive Den Haag gaan volgen, dan ben je bij Ross aan het juiste adres.  Deze lessen zijn al vanaf de leeftijd van 17 jaar mogelijk en dan heb je ook nog de keuze uit een Engelstalige of in het Hindi’s. Voor onze dochter was het duidelijk dat zij met haar 17e verjaardag aan haar auto rijlessen wilde beginnen. Een brommer heeft zij nooit wat aan gevonden en wilden dan ook sparen voor haar rijlessen. Vandaag is het dan eindelijk zover en mag zij deelnemen aan een proefrit. Heel zenuwachtig stond zij voor de ramen te wachten tot de auto de straat in kwam rijden.  

Leuke rijlessen

Na een uur kwam onze dochter weer thuis na haar 2todrive in Den Haag. Vol met verhalen kregen wij te horen wat zij die dag allemaal had geleerd en hoe het was gegaan. Zij raakte er maar niet over uitgesproken. 

Nadat zij haar proefles had gehad en de instructeur zo ongeveer kon inschatten hoeveel lessen er nodig waren, heeft zij een pakket met 30 lessen afgesloten. Inmiddels heeft zij het examen al aan mogen vragen en zijn wij heel benieuwd of het haar lukt om in de eerste keer een rijbewijs te kunnen bemachtigen.