100% betrouwbare elektrische occasions tegen de scherpste prijzen

Elektrische auto’s zijn populair maar helaas nog steeds heel prijzig. Wanneer u elektrisch wil rijden en niet in één keer een groot bedrag wilt of kunt betalen kunt u kiezen voor het financieren of leasen van de auto. Een andere goede optie is een elektrische auto kopen via Bynco. Zij bieden meer dan 200 elektrische occasions aan waar er zeker één bij is die voldoet aan uw wensen en budget. Een elektrische occasion is uiteraard al een stuk goedkoper dan een nieuwe elektrische auto en wanneer u die online koopt via Bynco kunt u er ook nog eens 100% op vertrouwen dat de elektrische occasion volledig in orde is.

Auto’s van particulieren en dealers

Bynco koopt zijn occasions via particulieren of dealers en biedt die vervolgens overzichtelijk aan op hun website. Voorzien van duidelijke foto’s en omschrijving. Heeft u toch nog vragen dan kunt u altijd inlichtingen vragen bij Bynco. Niet alleen onder kantooruren maar ook tijdens het weekend of in de avonduren. Indien gewenst kunt u zelfs volledig anoniem chatten met Bynco. Zij zullen u helpen de perfecte occasion voor u te vinden qua prijs en range.

Proefrit mag niet ontbreken

Elektrische auto kopen via Bynco biedt u een proefrit aan van maar liefst 14 dagen op een dealerauto In deze tijd kunt u de auto volledig uitproberen en ervaren of elektrisch rijden u bevalt en het model voldoet aan uw wensen. Mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn dan betaald Bynco u het volledig betaalde bedrag terug.

Financieren mogelijk

Ook een elektrische occasion kan nog behoorlijk prijzig zijn. Wilt of kunt u dit niet in één keer betalen dan is financieren via Bynco geen probleem. Verder mag u rekenen op 180 dagen garantie en wordt de auto eenvoudig thuis bij u afgeleverd.